03/07/16 06:46
(http://www.klassa.bg/)

Заклета футболна фенка от София изкарва по над 10 000 лева на месец от хобито си…

 Здравейте, казвам се Цветелина Димитрова и съм на 31 години. Живея и работя в София, където се завърнах малко след като завърших висшето си образование. Изучавах спортна журналистика в Софийския университет 4 години. Бях на седмото небе, когато разбрах, че съм приета, защото това за мен бе една сбъдната мечта. Винаги съм била много дейна и мотивирана, ето защо смятах, че след като приключа обучението си пред мен ще се отворят множество възможности за развитие. Животът ми обаче не се разви според очакванията, които имах.

Когато завърших дълго време живях в София и опитвах да си намеря работа по специалността, но без успех. И трябваше да работя в казино на „EFBET“. В даден момент сметките за квартирата, която бях наела, станаха непосилни. Липсата на добре платена работа и фактът, че трябва да се откажа от мечтата си и да се завърна в родния си град-Добрич ме доведоха до пълно отчаяние.

Прибрах се в Добрич с идеята да поработя и да спестя пари, за да се върна отново в големия град. Започвах работа на различни места, но заплатата  не стигаше, за да спестя парите, които ми бяха необходими. Бях в пълна безизходица, докато не срещнах близка приятелка от детството ми – Ирена. Беше толкова променена, усмихната и ведра. Започнахме да си говорим за миналото и да обсъждаме през какво сме преминали и какво ни е сервирал живота. Ирена беше доволна от постигнатото, караше скъпа кола, носеше изискани дрехи и водеше висок стандарт на живот. Сравнявайки нейните успехи с моя живот аз избухнах в плач.

Разказах й колко безуспешно бе търсенето на работа в София и колко безпомощна се чувствам. Тогава Ирена промени живота ми изцяло. Разказа ми, че преди време и тя се е чувствала по същия начин, но след като е открила мъжа на живота си е сбъднала всяка своя мечта. Попитах я какво работи мъжът и тя ми сподели, че се занимава с футболни прогнози на професионално ниво. Аз по принцип обичам да гледам футбола и още от малка съм много голяма фенка на Реал Мадрид и им следя всички мачове, все пак и ние жените обичаме най-великата игра, а до като работех в EFBET много обичах да играя „Еврофутбол“, но чисто любителски и съм имала печалби от по над 1000 лева. В началото бях много скептична след като Ирена ми разказа, че това е уникална формула от системи и стратегии за българския пазар, особено популярна и в чужбина, позволяваща на обикновените залагащи да се превърнат в печеливши играчи, каквито всъщност са много малко от залагащите върху футболни мачове. Нямах какво да губя и закупих членската карта на PRIVATEPICKS по най-бързия начин и заедно с нея пристигна и диска със системите и стратегиите, които всеки ден прилагам.

По-малко от 1 година по-късно животът ми коренно се промени. В момента живея в центъра на София и карам скъп автомобил. Живея в стилен и изискан апартамент, наемът и сметките за който вече не са ми никакъв проблем. Чувствам спокойна и имам финансова свобода сама да чертая живота си. Аз съм успешна, дейна и решена за в бъдеще да реализирам и други свои мечти. Най-хубавото е, че благодарение на системите и стратегиите на PRIVATEPICKS постигнах всичко, което съм искала. Нямам шеф и работно време, не чакам поредната месечна заплата с притеснение как да я разпределя разумно. Всеки ден благодаря на Бог, че срещнах Ирена, от която научих за PRIVATEPICKS.

Членските карти на PRIVATEPICKS вече се предлагат свободно и нашият пазар.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване