03/08/16 15:31
(http://pik.bg)

Двама бургазлии са убийците на 30-годишната Наталия от Банско

Двама бургазлии са убийците на 30-годишната Наталия от Банско

Водачът на лекия автомобил „Ауди”, с който тази сутрин бе убита 30-годишната Наталия Тинчева от Банско, и спътникът му, са бургазлии. Александър Янков и Георги Попкермезов се връщали от дискотека преди злополучния инцидент. Това съобщиха за Флагман.БГ колегите ни от Struma.bg, които първи писаха за тежкия сблъсък, който стана днес около 08,30 часа на ул. „Глазне“ в курортния град.

Припомняме, че 30-годишната Наталия Тинчева влязла да купи цветя за майка си, но на излизане от магазина, на път към колата си, била връхлетяна от лекия автомобил, управляван от единия от двамата бургазлии.

Пробата за алкохол на младите мъже е отрицателна. Те са бургазлии, но от известно време живеели и работели в курорта и затова автомобилът им е с благоевградска регистрация. Двамата мъже са транспортирани в МБАЛ-Благоевград, тъй като хирургичното отделение в Разлог не работи. И двамата са се разминали без сериозни наранявания.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване