03/08/16 11:39
(http://pik.bg)

Жена пострада в автобус в Бургас, шефът на КАТ се втурна да ѝ помага

Жена пострада в автобус в Бургас, шефът на КАТ се втурна да ѝ помага

Пътничка в градския транспорт на Бургас по линия номер 12 се строполи на пода на превозното средство на бургаската ул. „Христо Ботев“, точно пред Областната дирекция на МВР. Това се случи днес около 10,30 ч., съобщава Флагман.

Автобусът се движел в посока ж.п. гарата, когато на пътя внезапно изскочил неправилно пресичащ пешеходец. Шофьорът на градския транспорт, за да избегне удара, набил рязко спирачки. В този момент обаче една от пътничките, която не се държала никъде, паднала на земята. В превозното средство настанала паника, тъй като никой в първия момент не могъл да разбере какво е състоянието на пострадалата и защо не може да се изправя.

Свидетел на инцидента станал шефът на КАТ-Бургас Иван Ишкиев, който по това време бил пред сградата на ОД МВР. Той се втурнал на секундата към автобуса и оказал първа помощ на пострадалата. Ишкиев повикал и линейка, която пристигнала на място само след няколко минути. Жената е откарана в МБАЛ-Бургас в адекватно състояние, където ще бъде прегледана.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване