03/08/16 08:34
(http://pik.bg)

ЖЕСТОК СКАНДАЛ В ЕФИР ЗАРАДИ БАНСКО! Любо Ганев размаза поредния пишман-природозащитник!

ЖЕСТОК СКАНДАЛ В ЕФИР ЗАРАДИ БАНСКО! Любо Ганев размаза поредния пишман-природозащитник!

Жесток скандал се разрази по Би Ти Ви. Темата беше за концесионния договор за ски зоната в Банско. В спор влязоха поредният пишман- природозащитникът Борислав и вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев.

"Навремето казваха, че не трябвало да има "Арена Армеец" в София. Нека направим едно допитване до хората. Вие не сте представител на държавата, нека тя да реши дали трябва да има втори лифт в Банско или не трябва. Не може вие да решавате кое е законно и кое не е", коментира Любо Ганев.

"Не говорете за мен, излиза така, че вие решавате кой живее в беззаконие. Мен не ме интересува кой ще строи лифта, важното е да се създадат условия за туристите и спортистите", поясни още той.

"Вие сте неправителствена организация, която не може да решава къде и как трябва да се строи", категоричен е легендарният волейболист, докато Сандов поясни: "Ще стигнем до консенсус, ако всичко се прави според закона."

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване