03/08/16 12:47
(http://pik.bg)

Легендите завършиха с най-добър резултат редовния сезон във Volley Mania

Легендите завършиха с най-добър резултат редовния сезон във Volley Mania

Легендите завършиха с най-добри показатели редовния сезон в елитната дивизия на Любителската волейболна лига Volley Mania. Отборът спечели девет от десетте си срещи и събра 26 точки в група Б на А дивизия.

С две по-малко втори остана съставът на Los Invalidos. В другата група начело завършиха Тигрите и настоящият шампион Светците с по 21 точки. За четвъртфиналите се класираха още Бенковски, Каска с лампа, Addicted и Тюлените. Сезонът приключи за Plovdiv Volley, който игра финал в последните четири сезона и спечели три титли.

Във второто ниво на Volley Mania новакът Evipol Volley пропусна възможността да приключи без загуба. След девет поредни победи съставът отстъпи с 2:3 от Българи юнаци. В женското първенство най-добре се представя отборът на Колибри, който спечели група А с 20 точки. С една по-малко остана Етрополе. В другата група Комета убедително зае първото място със 17 точки. Жребият за фазата на преките елиминации ще бъде теглен в сряда.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване