03/08/16 07:51
(http://pik.bg)

Не е невъзможно ВСС да докаже, че има шпицкоманда, обяви Соня Найденова

Не е невъзможно ВСС да докаже, че има шпицкоманда, обяви Соня Найденова

Нещата не са добре и може би това, което правим, не е достатъчно. Вчера излязоха две социологически проучвания, според които нивото на доверие в правораздавателните органи, в правоохранителните органи, е изключително нисък. Това заяви в сутрешния блок на бТВ членът на ВСС Соня Найденова.

За казаното вчера от следователя Бойко Атанасов, че има шпицкоманда в държавното обвинение, Найденова отбеляза: „Твърденията на Бойко Атанасов са не само притеснителни, но и изключително опасни“. На въпрос вярва ли му обаче, тя отговори:

„Аз ще вярвам на това, което проверката в своя ход установи, а аз смятам, че тя трябва да продължи. Етичната комисия ще се събере и ще реши как да продължи от тук нататък“. „Не е невъзможно ВСС да събере доказателства и да докаже, че такива неща има“, на мнение е все пак тя. Найденова обаче припомни, че и преди спрямо магистрати е имало производства срещу „неизвестен извършител“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване