03/08/16 06:02
(http://www.klassa.bg/)

Рускиня изнасили мъжа си, брат му и свекъра

 В Чехия рускиня е обвинена в изнасилване на собствения си съпруг, неговия брат и тъй като очевидно двама са й били малко, в компанията бил включен и свекърът. Причина за това агресивно полово поведение на 29-годишната емигрантка от Русия станали непрекъснатите конфликти в семейството, заради неприязъна на съпруга към всякакви предмети и нрави, свързани с руския бит, съобщава LiveNews.Cz.

Родената в Ижевск дама живеела в Прага от около 8 години, където се преместила да живее след сключване на брак с чешкия си съпруг и работела като продавачка в месарски магазин. Любовната история на месарката и съпруга й започнала съвсем безоблачно по време на почивка в Турция. Чувствата били толкова силни, че независимо от силната любов към родината, рускинята се поддала на нежеланието на любимия да напусне Прага и се съгласила да замени двадесетия по големина град в Русия с чешката столица.

След пренасянето обаче започнали семейните дрязги. Тъгата по родния край, близките и загърбения начин на живот си казали думата. Съпругът се оказал своеобразен „садист“ - не й позволявал да купува в руските магазини сельодка, кисело зеле, пелмени и други знакови за руската кухня кулинарни „чудеса“, а държал жена му да се храни с кнедли и да подлютява живота си с чушки „феферонки“. Освен това, щом разбрал, че съпругата му се обзавела с приятелски кръг от себеподобни – живеещи в Прага рускини, той съвсем не се отнесъл с разбиране, а тъкмо обратното – забранил на благоверната си всякакви контакти с тях. Вълната на семейния раздор обаче прераснал в цунами, когато дамата понечила да слуша трудната за чешките уши перла на съветската естрада София Ротару. Горе-долу търпимият до този момент съпруг не издържал от атаката с песента „Хуторянка“ („Селянка“) и зашлевил на изгората няколко звучни шамара, а за да затвърди ефекта от действията си, два пъти се изплюл в лицето й.

Дяволски засегната от ударите на съдбата и съпруга си, рускинята замислила коварно отмъщение. Когато на гости на семейството дошли братът на мъжа и свекърът, жената им приготвила убийствен коктейл – бира, сливовица, виагра и клофелин. Тримата мъже изпаднали в безпомощно състояние, но за сметка на това били в пълна готовност за интимна близост. Отмъстителката изнасилила поред и тримата, като записала действията си на видео. След това изчакала няколко седмици и направила „премиера“ на филма по време на сватбата на брата на съпруга си. Венчавката естествено се превърнала във филм на ужасите. Екзотичното отмъщение предизвиква доста въпроси и най-вече не дава отговор на въпроса, защо обидената жена просто не се е развела и не се е върнала в Русия при сельодката, зелето и София Ротару.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване