03/08/16 09:14
(http://pik.bg)

Цветанов отсече: Аз съм в позиция, в която мога да съдя държавата! Защо Лозан Панов не говори за повишенията на съдиите, които ме осъдиха?

Цветанов отсече: Аз съм в позиция, в която мога да съдя държавата! Защо Лозан Панов не говори за повишенията на съдиите, които ме осъдиха?

Аз съм в позиция, в която мога да съдя държавата, но няма да го направя. Главният прокурор беше подведен за делата срещу мен. Това обяви в сутрешния блок на бТВ бившият вътрешен министър и сега шеф на Вътрешната комисия в парламента Цветан Цветанов.

Той е съгласен с твърденията на следователя Бойко Атанасов от вчера, че именно Делян Пеевски, от парламентарната трибуна в парламента, е придвижил делото срещу него.

„Това беше ясно за абсолютно всички, не само по това дело. Тогава никой не говореше по тази тема. Защо никой тогава не чу, когато говорех по студията“, недоумява Цветанов. „Нека да не говорим само за прокуратурата, да фокусираме истината и в съдебния процес“, призова ексвътрешният министър.

„След моето осъждане съдиите по делата срещу мен получиха повишение. Защо Лозан Панов не говори за това? Как става това?“, запита още той. В тази връзка Цветанов отправи закачка към водещия Антон Хекимян, като му каза: „Ако това се беше случило на Вас, вие нямаше да издържите и 3 месеца. А знам, че вие не сте ходили в казармата“. „Недейте така, г-н Цветанов, журналистическата работа също калява много“, отговори му телевизионерът. „Към края на разговора обаче Хекимян се върна към темата, като заяви, че няма нищо против да отиде в казармата, стига да я върнат“.

„Това, в началото на разговора, беше в кръга на шегата“, отвърна му Цветан Цветанов. Трябва да бъдем партньори с Турция, коментира още Цветан Цветанов по повод бежанския въпрос.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване