03/08/16 12:56
(http://pik.bg)

Четин Казак: Спирането на процедурата за избор на КЗК не остават в обществото усещане за стабилност

Четин Казак: Спирането на процедурата за избор на КЗК не остават в обществото усещане за стабилност

Изказванията за спиране на процедурата за избор на КЗК не остават в обществото усещане за стабилност. Това каза съпредседателят на ДПС Четин Казак  по повод искането на премиерът да се отмени процедурата по избор за шеф на КЗК.

„Подобни обрати и противоречиви сигнали не дават добра картина, и не оставят добър вкус, относно синхрона в управляващото мнозинство за последователността на предприетите действия и вземаните решения”, заяви Казак.

По думите му, тези обрати не оставят в обществото усещане за стабилност и предвидимост на управлението. „Това са констатации, които будят безпокойство и се надявам всички фактори в управлението да си вземат поука и да променят поведението си, ако искат да продължат да имат претенциите, че представляват мнозинството от българските граждани”, каза още Четин Казак.

От своя страна Мустафа Карадайъ уточни, че отговорност за стабилността във властта носят политическите сили в парламента, които формират управляващото мнозинство. Карадайъ коментира, че ДПС са конструктивна опозиция и участват в процесите за стабилност. Мустафа Карадайъ призова политиците да се отнасят с отговорност към темите свързани със страната. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване