03/09/16 14:43
(http://www.dnevnik.bg/)

Борисов: Реформаторите страдат от раздвоение


"Радан Кънев го обичам много, но реформаторите трябва да станат наясно със себе си." Това заяви премиерът Бойко Борисов след заседание по делото срещу бившия премиер Сергей Станишев за изгубени 7 секретни документа.

Борисов коментира изказване на Радан Кънев от тази сутрин, в което той обвинява премиера в лъжа, че ДСБ има влияние над съдилищата и все повече съдии. Борисов коментира, че няма как Реформаторският блок да бъде управляваща опозиция, защото действията му имали раздвоение. Премиерът даде за пример Радан Кънев "отива при президента с Реформаторския блок, а на другия ден казва "Аз съм в опозиция".

"Няма как да го класифицирам като поведение, но това е все едно да направя в парламента опозиция на управлението на ГЕРБ. Няма логика в това, което реформаторите правят", заключи премиерът.

На въпрос защо обръща толкова внимание на Радан Кънев Борисов обясни, че той бил "от сутрин до вечер по медиите", за да коментира ГЕРБ. "Всеки ден е в някоя телевизия и всеки ден единствено ГЕРБ му е в устата. Да сте го чули да говори за БСП", попита реторично Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване