03/09/16 02:36
(http://pik.bg)

Калфин ще участва в бизнес форум в Швейцария

Калфин ще участва в бизнес форум в Швейцария

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще участва утре, 10 март 2016 г., в бизнес форум в Цюрих, Швейцария. Тема на срещата ще бъдат възможностите, които България предоставя като аутсорсинг дестинация, съобщиха от МТСП.

В работната програма на вицепремиера е включена среща с държавния секретар и ръководител на Държавния секретариат по икономика във Федералното министерство на икономиката, образованието и изследванията Мари-Габриеле Инайхен-Флайш. Очаква се двете страни да обсъдят възможностите за инвестиции на швейцарски компании в България. В петък, 11 февруари 2016 г., вицепремиерът ще проведе среща с принца-престолонаследник на Лихтенщайн Алои фон унд цу Лихтенщайн.

В работната програма на министър Калфин е включена среща и със заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи, правосъдието и икономиката на Лихтенщайн Томас Цвифелховер. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване