03/11/16 12:08
(http://pik.bg)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Жесток скандал се разрази между ГЕРБ и БСП

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Жесток скандал се разрази между ГЕРБ и БСП

По традиция в петъчния ден председателят на БСП-Лява България изчете декларация за българската демографска криза и за пореден път обвини партия ГЕРБ, че не правят нищо за решаването на този проблем. 

Явно това не се прие добре от управляващата партия, която от своя страна също излезе с декларация. Тя бе прочетена от депутатката от ГЕРБ Ирена Соколова, която нарече БСП импотентна партия, а политиците имали проблеми с репродуктивността си и за това, този въпрос за демографската криза им бил толкова болен. 

"Трябва да имате обновяване в партията. За вас е повече от нормално, когато ГЕРБ управлява, вие да се опитвате да сте в опозиция. Защо не говорите за ромите, за майките, за децата и за инвалидите само когато сте в опозиция. Единственото на което сте способни в петъчния ден е да направите декларация, която да спъва управляващите", заяви Соколова, като не веднъж намекна, че БСП е пред пълен разпад.

Таско Ерменков от БСП не успя да се стърпи и отговори на Соколова, че по всичко личи от изказването й, че тя може би има съществени проблеми с репродуктивността. "Мисля, че когато се прави декларация от страна на парламентарна група трябва да се говори за съществени проблеми на обществото, а вие говорите за сексуални проблеми, които явно вие имате. Чухме едни свободни теми, а когато ние ви подадохме ръка вие не я приехте", заяви Ерменков от парламентарната трибуна.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване