03/11/16 19:56
(http://www.klassa.bg/)

Предварителните заявки за флагмана LG G5 започват от днес във VIVACOM

 VIVACOM ще даде възможност на своите клиенти да заявят предварително интереса си към флагмана LG G5. Само две седмици след световната премиера на флагмана по време на Световния конгрес за мобилни технологии в Барселона, българските потребители ще могат да направят поръчка за него чрез регистрационна форма на сайта https://www.vivacom.bg/lg-g5-preorder от днес, 11 март. Първите 20 записали се и закупили модела клиенти, които изпратят обратна връзка до телекома отново чрез формата на сайта, ще получат и специален подарък – супер слушалки на световния бранд за озвучителна техника Bang & Olufsen.

LG G5 изненадва с изцяло обновена визия спрямо предходните модели от серията. Той се отличава с изящен метален корпус и модулен дизайн. Моделът е оборудван с 5.3-инчов Quad HD IPS дисплей, двуядрен 2.3GHz и двуядрен 1.6GHz процесори, 16MP основна и 8MP селфи камера за ефектни снимки. Устройството работи под операционна система Android OS, v6.0.1 (Marshmallow).  

В магазините на VIVACOM LG G5 идва с допълнителен бонус - CAM Plus модул, който впечатли технологичните фенове от цял свят по време на Конгреса в Барселона. Той действа като допълнителна батерия, която удължава времето за работа на устройството и същевременно осигурява интересни възможности за използване на камерата. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване