03/11/16 08:00
(http://www.klassa.bg/)

РБ И ГЕРБ ПРЕДЛАГАТ ЗАТВОР И 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА ГЛОБА ЗА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ИСКА КОЛОНИЗАТОРИ!

 Явно, че управляващото мнозинство е разрешило всички проблеми в държавата и затова е настъпил момента, в който да се забраняват политически партии и движения. Да се лежи в затвора и да се плащат глоби заради символи, ценности и възгледи. Дойде момент, в който двама „реформатори-демократи“ и един, който говори на диалект, да вкарват в затвора и да глобяват народа с от 3 до 5 хиляди лева заради това, че някой имал комунистически възгледи.

И тези тримата господа – Митоди Андреев, Петър Славов и Мартин Димитров, които искат комунизма да се преследва наказателно действат не по различно от Адолф Хитлер забранил комунистическата партия в Германия през април 1933г. С какво тогава са по различни тези трима демократи от националсоциалиста Хитлер, или може би същите „трима хубавци“ имат фашистки възгледи? Ще горим ли книгите на Маркс и Енгелс бре Митоди, по подобие на Третия Райх през май 1933г.? Ще можете да танцувате хванати за ръце около огъня в състояние на амок, транс и полова възбуда. А ако изпитате каквато и да било немощ или слабост, ще имате възможност да увеличите градусите чрез трудовете на Зигмунд Фройд. От друга страна тримцата пък искат наказания и за фашизма. А дали пък не става дума за шизофрения? Ще горим ли книги или не?

Който носил отличителни знаци или символи на комунизма щял да бъде глобяван с от 500 до 2 хиляди лева. Имам един приятел с татуировка „сърп и чук“ на лявото рамо. На него ръката ли ще му отрежете, или ще го глобявате по няколко пъти всеки ден? Защо пък не и доживотен затвор! Който проповядвал антидемократични идеологии го очаквало същата глоба. Значи Митоди, Петър и Мартин ще трябва да бъдат глобявани всеки ден, защото какво по-недемократично от това да определяш кой каква татуировка да си направи. И едно кратко предложение към тримцата – затвор и глоба за всеки, който не се подстригва като лидера на Северна Корея – Ким Чен Ун, ама пак стигаме до шизофрения!

И когато вносителите на това безумие ми говорят за демокрация, нека погледнат какво е положението в „люлката“ на световната демокрация – САЩ. Комунистическата партия Communist Party USA (CPUSA) е създадена в щатите през далечната 1919г. изповядваща и до ден днешен идеологията на комунизма, научния социализъм и марксист-ленинизма. Днес през 2015г. в САЩ никой не преследва наказателно членовете, активистите или поддръжниците на своята комунистическа партия. Никой в САЩ не вкарва в затвора или не глобява хората изповядващи или парадиращи с комунистическите си убеждения! Същото е положението и в държавите членки на ЕС, към които за съжаление принадлежим и ние. През 2012г. във френската комунистическа партия „PCF“ членуват 138 000 души. Никой не ги глобява или поставя зад решетките! И когато говорим за затвори нека направим една кратка отметка.  Смятам че е по-уместно зад решетките да попаднат тези „демократи“, които ограбиха в своя полза построеното от комунистите, а не обратното! Всъщност каква висша форма на неблагодарност? Днес демократите са милионери благодарение именно на комунистите, които сега искат да преследват.

Положението в „мотора“ на Европа – Германия е подобно на това във Франция и цяла Европа. Германската комунистическа партия съществува до ден днешен, без никакви наказателни преследвания и репресии, дори напротив – същата има свое представителство през годините в „Бундестага“.

В тази връзка трябва да признаем, произхождайки от фактите и практиките на нашите „съюзнически държави“, членове на ЕС и НАТО , че комунизма и неговото манифестиране не е престъпление и не се преследва в държавите от Европа, а Митоди Андреев, Петър Славов и Мартин Димитров се правят на по-католици от папата. И когато говорим за папата се учудвам как в своят законопроект тримцата не са включили забрана и наказателно преследване срещу  католицизма в България. Все пак да не забравяме Светата Инквизиция избила безброй учени. И когато погледнем  мотивите на тримата вносители, как елита на България бил унищожен от комунистическата власт си задавам един единствен въпрос. Защо не бяха толкова загрижени за елита на страната ни, когато същите тези от ГЕРБ и РБ отхвърлиха предложението на АТАКА за признаване на геноцида над Българите в Османската империя. Дали  е от шизофрения, аз не знам!

И последен въпрос към тримцата. Тези ние, българските патриоти, които искаме всички природни и подземни богатства да се върнат в ръцете на народа- комунисти ли сме? Ние от АТАКА, които искаме златото, водата, енергетиката, земята, газта и т.н. да са в държавни ръце и да работят за народа вместо за чужди компании ще бъдем ли вкарани в затвора, ще бъдем ли глобявани по обвинение, че нарушаваме фалшивите ви принципи за пазарна икономика? Разбира се, че ДА! Все пак никой не трябва да притеснява чуждите колонизатори. Да ни „смучат до дупка“ по линията на евроатлантизма. Другото беше централизирана икономика- тоест комунизъм, демек глоба и в затвора! Иначе казано, да бъдем оглозгани до кокал и всеки да мълчи. Никой да не си помисля да критикува или да спира финансовите потоци на транс-националните компании. Колко деформаторски удобно.

Още много може да се изпише по темата, да се направят сравнения, да се покажат факти, но честно казано предпочитам да гледам сеира на героите на Доньо Донев – „Тримата глупаци“! Сега го пускам!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване