03/11/16 10:05
(http://pik.bg)

Спецакция на полицията срещу битовата престъпност тече във Варна

Спецакция на полицията срещу битовата престъпност тече във Варна

Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност в малките населени места тече в момента във Варненска област, пише Topnovini.bg.

По време на акцията през денонощието са били задържани няколко души, занимаващи се с кражби от домове, както и с бракониерство.

Иззети са десетки кубици дървесина, придобита по незаконен начин. За денонощие в районните управления са задържани няколко лица, като работата по случаите продължава.

Припомняме, че преди седмици екипи на МВР бяха разпределени на денонощни дежурства в с. Каменар, където населението е предимно ромско, а битовата престъпност е на високи нива.

Още в първите дни на акцията бяха постигнати отлични резултати, за които се похвали лично кметът на селото Светослав Райков. По неговите думи полицейското присъствие в района е респектирало живеещите там. „Обирите от къщите спряха още в първите 24 часа, а и възрастните хора си отдъхнаха от набезите“, каза тогава Райков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване