03/12/16 06:45
(http://pik.bg)

Бивш полицай стреля по бременна жена и мъжа й, рани коня им

Бивш полицай стреля по бременна жена и мъжа й, рани коня им

Бивш полицай стреля по каруца с ромско семейство, включително по бременна жена, и рани коня им в с. Ветрен, област Стара Загора. Стрелбата се е случила вчера около 17 часа в землището на селото, където Милослав отглежда люцерна, а ромите са били близо до нивата му. На бившото ченге постоянно му изчезвала люцерната и той за това я наобикалял често. Вчера обаче, когато видял каруцата там, нервите му не издържали и той подгонил заподозрените от него с пистолет в ръка и започнал да стреля.

Потърпевшият от стрелбата, Асен, разказа, че бил с бременната си жена в каруцата и ходил да накоси трева за коня, когато засвистели куршуми покрай ушите им. Те побягнали с каруцата, но Милослав ги догонил с джипа си и прострелял животното. Случаят се изяснява от полицията. На лице към момента са един прострелян, но жив кон и едно бившо ченге зад решетките поне за 24 часа.

След инцидента в селото се надигнало напрежение, но полицията е охладила страстите. До късно през нощта полицаите извърваха обиск на къщата на стрелеца. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване