03/12/16 05:28
(http://www.klassa.bg/)

Богаташка щерка празнува рожден ден за 6 милиона долара

 

Стените на залата декорирани с хиляди рози

Ако голяма част от тийнеджърите имат сериозни проблеми с младежките пъпки и постоянният проблем, че нямат нищо сносно в гардероба си, то 15-годишната дъщеря на известен адвокат от американския щат Тексас има други грижи – с кого да си направи селфи, с Ник Джонас, Джъстийн Бибър или кандидатката за президент на САЩ Хилари Клинтън.

 

 

 

 

Бащата на Мая Томас Дж. Хенри е достатъчно богат, за да си позволи да даде 6 милиона долара на рождения ден на щерка си, а тя е достатъчно добра дъщеря, за да сметне, че това е в реда не нещата и просто да се забавлява сред цъфнали вишни, стени, облицовани с хиляди рози и завидно огромна торта в компанията богати и известни, с грим наложен от гримьорката на сестри Кардашян пред обектива на фотографка (Дона Нюман), която снима първата дама на САЩ Мишел Обама и Мат Деймън. За настроението на всички 600 поканени са се грижили рапърът Питбул и певецът Ник Джонас – всичко е подчинено на вече определяното като феномен явление в Instagram - Rich Kids (Богати деца).

 

 

Грандиозният подход към 15-годишнината на Мая най-вероятно се дължи не толкова на естествения стремеж на богатите да блеснат възможно най-ярко, колкото на майката на тийнейджърката – Ацтека. Тя има латиноамерикански корени, а там, откъдето идва е прието 15 рожден ден на всяко момиче да се празнува с възможно най-помпозно парти – това е преходът от момиче към жена и се нарича Quinceañera. Благодарение на милионите на татенцето животът на Мая в мрежата (а и извън нея) се развива с интензивността на вихър – тя вече има 18 000 последователи в Instagram, които с неспирно любопитство попиват всяка новина от бляскавия й луксозен живот.

Тийни-принцесата Мая е много доволна от рождения си ден: „Беше една фантастична нощ, която никога няма да забравя. Благодаря на всички, които дойдоха и най-вече на родителите ми, които сбъднаха мечтите ми“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване