03/12/16 15:31
(http://pik.bg)

Задържаха трио от Бяла Слатина за три кражби

Задържаха трио от Бяла Слатина за три кражби

Трима криминално проявени от Белослатниско са задържани заради кражба, съобщиха от областната дирекция на полицията във Враца. Съобщението за обирът е получен на 11 март. Обяснето е, че от незаключен багажник на лек автомобил в Попица, неизвестно лице е извършило кражба на акумулатор, 1 л масло, гаечен ключ, клещи, крик с гаечен ключ, CD-плеър, резервна гума и 2 въдици. След процесуално-следствени действия е установено, че кражбата е извършена от 3 криминално проявени и осъждани лица, 2 от Соколаре и един от Бяла Слатина. Откраднатите предмети и вещи са намерени и иззети. Трите лица са задържани. Образувано е досъдебно производство, предаде ''Конкурент''.

По време на разследването е установено, че същите лица, в съучастие на още едно, непълнолетно лице извършили и други престъпления. Те са установени като извършители на кражба от лек автомобил „Рено”. От него са свили авариен комплект, радиатор за климатик, акумулатор, резервна гума, 2 тонколони, 1л антифриз, 1л масло. От лек автомобил „Мерцедес Е270” пък са откраднали MP-3 плеър и дистанционно управление за него, флашка, комплект чистачки за автомобил, светлоотразителна жилетка, ключ за автомобилни джанти, 2 спрея за стъкло и тапицерия, 1л моторно масло.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване