03/13/16 11:29
(http://www.klassa.bg/)

The Independent on Sunday: Барак Обама ще убеждава британците да останат в ЕС

 Президентът на САЩ Барак Обама ще пристигне във Великобритания следващия месец и ще използва своя звезден блясък да убеди британците да гласуват за оставането на страната им в Европейския съюз. 
Моментът на намесата на американския президент, което е голям успех за лагера на кампанията за оставане в ЕС, се оповестява от The Independent on Sunday, докато проучване за вестника показва, че Борис Джонсън, неформален лидер на кампанията за напускане на ЕС, се изравнява с премиера Дейвид Камерън по показателя „доверие“. Това показва, че борбата за спечелването на референдума ще е оспорвана. 
Попитани на кой от двамата вярват повече, че ще направи най-доброто за Великобритания, 35% посочват Камерън, а 34% Джонсън. 
Посещението на Обама ще помогне и за възстановяването на отношенията с британския премиер, след като в интервю американският лидер обвини Камерън за лошото развитие на ситуацията в Либия. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване