03/13/16 18:53
(http://pik.bg)

Бойко Борисов: Харчим стотици милиони за командировки на полицаи, но пазим надеждно шенгенските граници

Бойко Борисов: Харчим стотици милиони за командировки на полицаи, но пазим надеждно шенгенските граници

"Ние харчим стотици милиони: командироваме полицаи - това са огромни пари, но България пази надеждно шенгенските граници", написа в профила си във "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов.  Той благодари на всички представители на ГЕРБ, за бързата им реакция за помощ в лагерите за бежанци в Гърция.  

Етао какво пише той в социална мрежа:

Присъствах на форума на Предприемачи ГЕРБ, който се проведе в Хасково. Пред над 130 представители на ПП ГЕРБ благодарих за бързата реакция на тези, които заминаха да помогнат в лагерите за бежанци в Гърция. В понеделник ще отидат и тирове с храни за Македония. Така показваме максимална съпричастност към страданието на тези хора, демонстрираме хуманност. Европейската солидарност с европейските фондове цели конкурентоспособност на всички държави в ЕС и тези, които са били оттатък желязната завеса, по-бързо да навлязат и да станем по-голямо европейско семейство - в доходи, правила и в бизнес. Поради тази причина бе прието и предложението ми да бъдат затворени границите. Трябва да се минава само през официално контролно-пропускателни пунктове и тези които влязат, които бягат от смъртта, да бъдат устроени по един нормален човешки начин. Ние харчим стотици милиони: командироваме полицаи - това са огромни пари, но България пази надеждно шенгенските граници. След посещението на Цветан Цветанов в Австрия, вчера дойдоха вътрешният и военният министър на Австрия. Всички са впечатлени от добрата работа на България.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване