03/13/16 21:18
(http://pik.bg)

ПИК TV: Михаил Миков: Спирането на поръчките е индикация, че не достигат пари

ПИК TV: Михаил Миков: Спирането на поръчките е индикация, че не достигат пари

Паянтовата конструкция на управляващата коалиция изпитва все по-сериозен натиск и затруднения, ерозията и нестабилността набират скорост. Това заяви председателят не БСП Михаил Миков в доклад на заседание на Националния съвет на партията.

Според Миков спрените процедури за възлагане на обществени поръчки са проекция и на спойката на управляващите, но и на финансовите проблеми на държавата. Освен, че е незаконосъобразно, спирането на поръчките с премиерско вето е индикация, че не достигат парите.

„Спиране на производствата по устна заповед на премиера е надграждане на доктрината за премиерското вето, вече навлизайки в реалната икономика. Освен, че е незаконосъобразно спирането на поръчките е индикация, че не достигат пари. Чрез спирането им се цели разтоварването на държавния бюджет за тази година, поради невъзможност да бъдат обслужени задължения по спрените проекти и отчитане на пропаганден ефект за късане с олигарсите, които са в основата и на днешното управление“, категоричен е Миков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване