03/13/16 17:43
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов: ГЕРБ е първата партия от прехода, в която не може да се вбие клин

 В ГЕРБ има само №1 и №2, дори няма и №3, пошегуваха се Бойко Борисов и заместникът му по повод спекулациите за война между тях

"В 26-годишния преход проблемът на всяка една политическа партия е, че винаги се е вбивал клин в ръководството, с което се е целяло нейното отслабване, за да възползват другите. ГЕРБ е първата партия, в която много ясно е изграден стабилен екип, в който всеки знае какви са неговите задължения и отговорности, за да можем да постигнем националните си цели."

Това заяви пред "24 часа" зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на партията Цветан Цветанов по повод твърденията на шефа на ДСБ Радан Кънев пред сънародници във Виена, че в момента се води война между Бойко Борисов и заместника му. 

"Много силна опорна точка е това, за да можеш да бъдеш забелязан и да можеш да вкараш политическите ти опоненти да опровергават тези измишльотини", отсече Цветанов. И открои разликата в подхода на ГЕРБ в сравнение с този на ДСБ: "Никога, когато съм се срещал с български граждани, живеещи извън пределите на родината, не съм изпадал в такава ниска степен на очерняне или на вкарване на някаква политическа интрига. А винаги съм казвал какво ще направим и какво правим, и съм искал да чуем техните проблеми, за да можем да ги впишем в нашите политики."

В ГЕРБ има само №1 и №2, дори няма и №3, пошегуваха се Бойко Борисов и заместникът му по повод спекулациите за война между тях по-рано днес, по време на форум на Предприемачи - ГЕРБ в Хасково. "Бързам да дам веднага думата на премиера, за да не помислите, че наистина има война между нас", отбеляза духовито Цветанов в началото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване