03/14/16 12:08
(http://www.klassa.bg/)

Емил Конрад или изкуството да мързелуваш

 Емил Конрад, влогърът със стотици хиляди последователи и вече две книги, ще изнесе стендъп комедия в НДК. Моноспектакълът „Изкуството да бъдеш мързелив“ очаква публика на 1 октомври в зала 1.
„Нали знаете – хората владеят бойни изкуства, владеят хиляди езици…, а аз владея изкуството да бъда мързелив“, анонсира събитието в последното си видео влогърът.
С близо 300 хиляди последователи във Фейсбук и над 215 хиляди в YouTube, Конрад е явление в социалните мрежи. А от миналата година влезе и в книжарниците – книгата му „Нещата, на които не ни учат в училище“ породи дебат дали е литература или не, но бе едно от най-продаваните заглавия за 2015-а.
Новината за събитието в НДК идва с новата книга на Емил Конрад – „#Сподели“, която се очаква най-малко да изравни постижението на предходната. Издателите от „Егмонт“ обявиха, че първоначалният тираж е 25 хиляди екземпляра, а предварителните поръчки са били 4 хиляди. На представянето в събота в София желаещите да се срещнат лично с автора се извиха на дълга опашка край книжарница „Хеликон“ на жълтите павета.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване