03/14/16 11:49
(http://www.klassa.bg/)

Зам.-министър Диян Стаматов идва в Плевен за работна среща

Заместник – министърът на образованието Диян Стаматов ще пристигне в Плевен за работна среща по представяне и обсъждане на проектите на държавни образователни стандарти, информираха от РИО на МОН. Срещата ще се състои от 11:00 часа на 15 март, в аулата на Педагогически колеж – Плевен.
Диян Стаматов и експерти от МОН ще представят проектите на петте държавни образователни стандарта (ДОС) – ДОС за предучилищно образование, ДОС за институциите, ДОС за инспектирането на детските градини и училищата, ДОС за информацията и документите и ДОС за статута на професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти.
На срещата са поканени за участие по 20 представители от областите Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен. Целта е да се проведе обществено обсъждане и да се даде възможност на заинтересованите страни да дискутират разработените стандарти.

 pleven.topnovini.bg/node/662541

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване