03/14/16 18:46
(http://pik.bg)

Най-известният британски комик идва у нас

Най-известният британски комик идва у нас

Най-известният британски комик, идва у нас за своето ново stand up comedy шоу „Funny Business”. 

България е част от турнето на Джими Кар, определян от comedy.bg за най-бруталния комик в света. Той пристига в София на 3 април, като представлението му ще се състои в зала 1 на НДК същия ден.

Джими Кар е важна фигура на международната stand-up comedy сцена. Преди да изгради кариера като комедиант и телевизионен водещ, Джими има диплома от Cambridge University със степен по политически науки. Започва комедийната си кариера през 2000-та. През 2003-та, след редица разпродадени шоута на Edinburgh Fringe следват множество хвалебствени ревюта по негов адрес. Така името на изпълнителя се превръща в синоним на комедия и се запазва така и до ден днешен.

Типичните за Джими Кар черен хумор и one liner jokes, както и непризнаването на табута го налагат като една от основните фигури в стендъп комедията не само в Европа, но и в цял свят. Джими е чест гост на TV предавания като Late Night с Conan O' Brien, The Tonight Show с Джей Лено, както и Comedy Central Specials. Във Великобритания името му е свързано с множество успешни телевизионни формати, в които е не само чест гост, но и водещ.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване