03/14/16 11:08
(http://www.klassa.bg/)

ОБУЧЕНИЕ ЗА СЕНЗОРНИ КО-ТЕРАПЕВТИ С КРИСТИЯНЕ КУУЛ - САДАХАРАМ

 От 1 до 7 април, 2016г. в София, Национална асоцация на ресурсните учители (НАРУ) организира 7-дневно обучение за сензорни ко-терапевти с обучител проф. Кристияне Куул-Садахарам от Австрия.
Кристияне Куул-Садахарам е началник сектор Ерготерапия в Детския център в Мюнхен с 32-годишна практика в терапията на деца–аутисти. Тя притежава квалификация от Университета в Южна Калифорния по Айрес метода на сензорна интеграция. Благодарение на уникалните си постижения и практически опит е определяна от световни експерти като най-добрия специалисти по сензорна интеграция на територията на Европа.
При предишното си 4-месечно посещение в България, Кристияне Куул Садархам обучи и сертифицира 13 сензорни терапевта, благодарение на което отвориха врати първите зали за сензорна интеграция в ресурсните центрове.
Тренингът ще се състои от 5 дни интензивна теоретична подготовка и 2 дни практическа част. През цялото време ще бъде осигурен професионален преводач.
На завършилите курса ще бъде издаден европейски сертификат за сензорен ко-терапевт.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване