03/14/16 14:38
(http://pik.bg)

РЕЗИЛ В ПРИМОРСКО! Окрадоха руския национален отбор по кану-каяк!

РЕЗИЛ В ПРИМОРСКО! Окрадоха руския национален отбор по кану-каяк!

Неизвестни крадци са задигнали извънбордов двигател за лодка, използвана от младежкия национален отбор на Русия по кану-каяк, който в момента се подготвя в Приморско, пише Флагман.бг.

Моторът, заедно с цялото оборудване е бил заключен в помещение на резерват Ропотамо, където спортистите използват отличните условия в реката и тренират ежедневно. Някой очевидно е наблюдавал добре националите и е изучил навиците им, след което разбил сервизното помещение и задигнал двигателя.

„Ситуацията е малко обидна. Това са спортисти, които идват при нас от години. Въпреки трудностите продължиха да го правят. Удължават сериозно сезона, защото имат два престоя годишно тук от по един месец. В България обаче само се сблъскват с проблеми, което е безкрайно обидно за тях“, коментира пред Флагман.бг Здравко Василев, който е добре запознат с неволите на руската селекция.

В нея попадат 4 олимпийски шампиони и някои от най-талантливите спортисти на Руската федерация.

„Най-вероятно са хора от Приморско. Това, което са направили като финансови поражения не е голямо, но като имиджови поражения са страхотни Защото тези хора имат огромен потенциал, а ние правим всичко възможно, за да ги изгоним“, допълни Здравко Василев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване