03/15/16 08:40
(http://pik.bg)

Дават 300 хил. лв. за храненето в социални и детски заведения в община Сунгурларе

Дават 300 хил. лв. за храненето в социални и детски заведения в община Сунгурларе

Община Сунгурларе е обявила обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за нуждите на Дома за възрастни хора с деменция (ДВХД) в с. Славянци, Дома за възрастни хора (ДВХ) в с. Лозарево, Домашен социален патронаж – Сунгурларе, както и на детски заведения на територията на общината, пише "Топновини".

Прогнозната стойност на поръчката е 300 000 лева без ДДС, а продължителността й – 12 месеца.

От описанието става ясно, че хранителните продукти, които ще се доставят в тези социални и детски заведения, са хляб и тестени изделия, месо, месни продукти, риба, мляко и млечни продукти, пресни плодове и зеленчуци. Предвижда се и доставка на олио, оцет, сол, захар, яйца, пакетирани стоки и подправки.

За ДВХД – с. Славянци трябва да се доставят плодове и зеленчуци, които са преработени и консервирани, а за Домашен социален патронаж - разнообразен асортимент от консервирани плодове и зеленчуци и замразени такива, предназначени за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване