03/15/16 14:10
(http://pik.bg)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Първи думи на пострадалия в мелето на „Черни връх”! Мутрите-биячи лъжат пред медията ни за побоя (снимки)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Първи думи на пострадалия в мелето на „Черни връх”! Мутрите-биячи лъжат пред медията ни за побоя (снимки)

„Не е имало саморазправа”, заяви един от биячите от „Черни връх”, който на снимки направени от ПИК, ясно се вижда как налага мъжа. Според него виновник е шофьорът с шкодата.

„Занимавам се с бойни изкуства, но практикувам това в залата". На въпрос, дали е нанасял побой над другия шофьор, той отрече, като неколкократно заяви, че не е имало подобно нещо. Когато обаче разбра, че има снимки заяви, че не помни. Раните по ръцете и кръвта по блузата обаче показват точно обратното. Бе лаконичен и когато трябваше да си каже името, се притесни и едвам произнесе Симеон Христов.

Същият този  повика и подкрепление от няколко джипа, които още със слизането започнаха да търсят пребития шофьор. Полицията, която дойде на място, не знаеше за саморазправата, но дори и след като видяха посиненото лице на пребития, арестувани нямаше.

„Колегата ми излизаше от локалното, а отдолу идваше автомобилът „Хонда”, който караше с висока скорост. С цел да не се ударим той се опита да спре, но за да избегне удара в нас, се удари в джипа. Той слезе от колата да види какво става. Не видях самия бой, но когато слязох от колата го видях целия в кръв”, заяви момичето, което беше с пребития шофьор. Самият той е с посинено око и с хематоми по главата и лицето, но не пожела да бъде сниман. „Не се страхувам, но не искам да бъда сниман”, заяви пребитият шофьор, докато се криеше от мутрите. 

Човекът зад вратата е шофьорът на джипа, който твърди, че не помни да е имало побой. Същият свали връхната си дреха в момента, в който дойде полицията и остана само по тениска.

На мястото дойде и подкрепление на шофьорите биячи

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване