03/15/16 13:30
(http://pik.bg)

Най-нестандартните приложения за запознанства

Най-нестандартните приложения за запознанства

Броят на приложенията и онлайн услугите за запознанства набъбва с невероятна скорост. Ако сте много заети и нямате много свободно време да се срещата с непознати хора, може да свалите някое от тези приложения и да потърсите забавления онлайн.

Предлагаме ви списъка на CNBC, съдържащ най-нестандартните приложения за запознанства.

HerSmile

HerSmile е онлайн сайт за запознанства и приложение, който има за цел да защитава жените. Потребителите от женски пол плащат месечен абонамент от $ 17, докато мъжете си  купуват кредити. Един кредит е достатъчен за изпращане на едно съобщение до една жена, и ако тя не се интересува тогава кредитът се връща на неговия собственик. Сайтът твърди, че по този начин пази жените да не са бомбардирани с послания от мъжете.

Happn

Happn е мобилно приложение за свалки с хора, с които сте се засичали някога. От стартирането си през февруари 2014 година, приложението е привлякло около 10 милиона потребители и се разраства с около 1,5 милиона нови потребители на месец.

Spoonr

Spoonr е за тези, които просто се нуждаят от прегръдка. Приложението открива потенциални желаещи също като вас прегръдка, намиращи се в близост до текущото ви местоположение. Трябва само да изпращате молба за гушкане до друг потребител, за да започнете разговор с него. Потребителите могат да споделят местоположението си, а приложението ще им даде насоки от къде да минат, за да се срещнат.

TinderUs

TinderUs е консултантска фирма, която разработва профилите на своите потребители. Може да го използвате ако искате да бъдете представени в най-добрата ви светлина.

PlayDate

PlayDate свързва собственици на кучета. Ако искате да използвате кучето си като основа за опознаване на хората, това е вашето приложение.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване