03/15/16 16:19
(http://pik.bg)

Пострадалите при катастрофата на пътя Русе-Бяла са от нигерийски произход

Пострадалите при катастрофата на пътя Русе-Бяла са от нигерийски произход

Нигерийци пострадаха в челен удар на пътя Русе-Бяла. Катастрофата е станала около 14 часа, малко след разклона за село Иваново. Ранени са общо четирима души, които са откарани в болница.

Катастрофата е станала между лек автомобил "Алфа Ромео" от Севлиево и "Шкода Октавия" от София. 25-годишният шофьор на италианския автомобил е предприел изпреварване с висока скорост на трилентовия път, като колата е навлязла в насрещното движение и се е ударила челно в „Шкодата”. Тя е била управлявана от 26-годишен мъж, който е пътувал с още едно момиче. Двамата са от Нигерия. На мястото на инцидента веднага са били изпратени четири екипа на „Спешна помощ“ , които са откарали ранените в болницата.

И в двете коли са пътували по двама души, като в „Алфата” е имало още един мъж. Двама от пострадалите са в по-тежко състояние, но са стабилизирани. Заради катастрофата движението в района бе затруднено, регулира се от екипи на полицията. Причините се разследват. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване