03/15/16 04:26
(http://www.klassa.bg/)

Софтуерната компания ERP.BG подкрепи грандиозен танцов спектакъл

 ERP.BG – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер, подкрепи грандиозния спектакъл „Galleria Dance Cup 2016, организиран от популярния танцьор и хореограф Атанас Месечков през миналия уикенд. Д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник и създател на методологията за внедряване на софтуерните продукти на компанията връчи една от наградите на събитието.

За поредна година Атанас Месечков събра над 200 танцьори от цялата страна в различни възрастови групи, които показаха своите умения в стиловете „Класически и характерни танци“, „Съвременни танци“, „Улични и хип хоп“, „Латино и стандартни танци“. Състезанието започна с най-малката възрастова група от 5 до 13 години и продължи със следващите категории „Юноши“ и „Ветерани над 18 години“.

Галавечерта на „Galleria Dance Cup“ започна в 19.30 часа с откриване на състезателната част за “Сеньори Pro Latin над 40 години“ и връчване на статуетките на всички наградени за принос в танцовото изкуство.

Жури на галавечерта бяха Биляна Панталеева – основател на инициатива "Бъдители", бизнес обучител и управител на "Ойро Ивнет", София Борисова, Кремена Тодорова, Яна Димитрова, Галина Сребрева, първата българска Мисис Баба Капка Амазина и Дони Василева.

 

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително ¨C вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване