03/15/16 07:55
(http://pik.bg)

Цветанов среща Бъчварова със синдикатите на МВР

Цветанов среща Бъчварова със синдикатите на МВР

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов организира среща на вицеприемиера и вътрешен министър Румяна Бъчварова със синдикатите от системата на МВР. Събитиято ще се проведе днес от 14.30 часа в зала “Изток” на парламента”.

Самото събитие е представено като обществено обсъждане на предложените от екипа на Бъчварова промени в Закона за МВР. Дискусията се провежда на фона на започналите в последните дни малобройни протести на служители на МВР срещу орязване на социалните им придобивки – намаляване на отпуските, размера на обезщетенията при пенсиониране за новопостъпилите и др.

Освен политическото ръководство на МВР и всички синдикати от сектор “Сигурност” в обсъждането на внесения на 23 февруари 2016 г. законопроект ще се включат още - директорите на Главните дирекции на МВР и ръководството на Академията на МВР, което наскоро бе сменено по искане на вътрешния министър.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване