03/16/16 05:37
(http://www.klassa.bg/)

NVIDIA пуска комплекта за разработване на софтуер GameWorks SDK 3.1

 Конференция за гейм разработчици GDC, 15 март 2016—NVIDIA обяви своя  комплекта за разработване на софтуер (SDK) NVIDIA GameWorks™ 3.1, който съдържа три нови иновативни графични технологии за светлини и сенки , както и два алгоритма за симулация в реално време.
 
“Нашата страст към игрите е това, което ни тласка към намиране на решения за техническите проблеми, касаещи рендирането и симулацията в реално време. Създадените от нас GameWorks технологии разширят границите, които позволяват на разработчиците да правят игри с невероятни специални ефекти и зашеметяващи симулации ", каза Тони Тамаши, старши вицепрезидент на отдел Съдържание и технологии в NVIDIA.
 
Трите рендиращи техники GameWorks включват: NVIDIA Volumetric Lighting, NVIDIA Hybrid Frustum Traced Shadows (HFTS) и NVIDIA Voxel Accelerated Ambient Occlusion (VXAO) както и разширенията  за  библиотеката NVIDIA® PhysX® : NVIDIA PhysX-GRB и NVIDIA Flow.
 
Кодовете за отключване на библиотеките GameWorks както и за  технологиите NVIDIA Volumetric Lighting и демото на FaceWorks са достъпни за разработчиците от днес чрез GitHub, а скоро се очакват и тези за NVIDIA HairWorks, HBAO+ и NVIDIA WaveWorks.
 
Повече информация за NVIDIA GameWorks ще откриете на страницата: https://developer.nvidia.com/.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване