03/16/16 12:47
(http://www.cross-bg.net/)

Трета сесия на Междуправителствената българо-туркменистанска комисия за икономическо сътрудничество ще се проведе в София на 17 и 18 март

/КРОСС/ На 17 и 18 март в София Хотел Балкан ще се проведе третата сесия на Междуправителствената българо-туркменистанска комисия за икономическо сътрудничество. Заседанието ще се съпредседателства от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и Елдаш Шерипов - министър на икономиката и устойчивото развитие на Туркменистан. По време на сесията ще бъдат обсъдени възможности за засилване на сътрудничеството в различни области от интерес и за двете страни - взаимната търговия, селското стопанство, транспорта и информационните технологии, строителството, туризъм, спорт, образование и наука, енергетиката и др. Третата сесия на Междуправителствената българо-туркменистанска комисия за икономическо сътрудничество ще приключи с подписване на протокол от заседанието от двамата съпредседатели - министър Лиляна Павлова и министър Елдаш Шерипов. Програмата на третата сесия включва също провеждането на двустранни срещи на туркменистанската делегация с представители на български министерства и ведомства, по време на които ще бъдат обсъдени възможностите за развитие на отношенията в сферите от взаимен интерес за двете държави.  
Публикувана на 03/16/16 12:47 http://www.cross.bg/sesiya-ikonomichesko-ministur-1501850.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване