03/16/16 11:31
(http://pik.bg)

Три коли са участвали в катастрофата на Пазарджишко шосе (снимка)

Три коли са участвали в катастрофата на Пазарджишко шосе (снимка)

При катастрофата на "Пазарджишко шосе" са участвали три коли - Мерцедес, БМВ и Дачия, съобщава човек от мястото на инцидента, цитиран от ''Марица''.

Произшествието е станало около 9,00 часа на светофара пред магазин Алати. БМВ с пловдивска регистрация е идвало от МБАЛ "Пловдив" и е пътувало към изхода на града. В противоположна посока се е движел пазарджишки Мерцедес. Шофьорът на мощната кола при опит за ляв завой към обръщалото на автобусите до новата сграда на ПУ, отнема предимството на БМВ-то и двата автомобила са се сблъскали. След удара БМВ-то се отлконява от пътя, удря се в мантинела и се блъска в Дачия.

Мерцедесът и БМВ-то са смачкани и са на около 30 метра една от друга. По целия път има парчета от стъкла и ламарини. Пострадал е водачът на БМВ-то, който е откаран за преглед в болница. Мъжът е имал наранявания на окото от счупените стъкла при удара.

Според очевидци участниците в произшествието първоначално са спорили чия е вината за сблъсъка, но не се е стигнало до силова саморазправа, каквито бяха първоначалните сведения. В момента шофьорът на Мерцедеса е при полицейската патрулка и разговаря с униформените.

Водачите на Дачията и Мерцедеса са тествани за алкохол. резултатите са отрицателни. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване