03/16/16 07:28
(http://pik.bg)

Търсят директор на дома за стари хора в Шумен

Търсят директор на дома за стари хора в Шумен

Конкурс за директор на Дом за стари хора “Д-р Стефан Смядовски” е обявен от Община Шумен. Това става ясно от справка на интернет сайта на администрацията. Кандидатите трябва да имат висше образование по една от трите специалности - „Социални, стопански и правни науки“, „Здравеопазване“, „Педагогически науки“.

Желаещите трябва да представят концепция за развитие и дейност на дома за стари хора за тригодишен период. Необходими документи за явяване на конкурса са заявление, автобиография, диплома за завършено образование, ксерокопие от трудовата книжка и други документи, удостоверяващи стаж, свидетелство за съдимост, карта за медицински преглед. Конкурсът ще се проведе в два етапа – допускане по документи и защита на концепцията.

Документите за участие в конкурса се подават в стая № 204 на Община Шумен до 16.00 часа на 25 март. В 3-дневен срок от приключване на крайния срок за подаване на документи, комисия преглежда постъпилите документи от кандидатите и изготвя протокол за допуснатите кандидати на втори етап.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване