03/16/16 19:10
(http://pik.bg)

Цацаров срази Прокопиев: Той е виновен за отровата в българските медии, те защитават само интересите на своите собственици

Цацаров срази Прокопиев: Той е виновен за отровата в българските медии, те защитават само интересите на своите собственици

Българските медии са отровени не от Прокуратурата, а от олигарсите, които стопанистват част от медиите. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров пред Илиана Беновска веднага след края на срещата в Брюксел, организирана от български евродепутати от трите фракции в Европарламента дискусия за необходимостта от отпадане на контролния механизъм за страната ни по глава „Правосъдие и вътрешни работи”. 

„Българските медии, в една част от тях, не всички разбира се, са отровени от това, че са принудени да защитават политическите и икономически интереси на своите собственици – били те Цветан Василев (на времето) и Иво Прокопиев (сега)”, категоричен бе Цацаров.

„Това е отровата. Ако българските медии нямат отрова, това се дължи на възможността на част от тях да дадат свободата на тези, които държат микрофоните в момента”, заяви главният обвинител. 

Той обаче не пожела да каже кои точно са тези медии: „Всеки непредубеден поглед по сайтове или вестници ще покаже кой, чий интерес защитава”, поясни прокурор номер едно на страната.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване