03/17/16 19:08
(http://pik.bg)

Борисов уволнил от Брюксел главния секретар на МВнР: Този безкрайно невъзпитан човек няма място при Митов

Борисов уволнил от Брюксел главния секретар на МВнР: Този безкрайно невъзпитан човек няма място при Митов

След като може да мине през зелените площи, каква работа има във външните работи. Това каза премиерът Бойко Борисов в Брюксел, във връзка с освобождаване от длъжност на главния секретар на МВнР Стоян Тодоров, който е шофирал служебен автомобил на МВнР и грубо е нарушил правилата за движение в София, в района на Руски паметник (вижте в Още по темата).

На въпрос дали е вярно ли, че е освободен главният секретар на МнВР, затова че е влязъл с колата в зелените площи на Руски паметник, той отговори: „Да, преди два часа разпоредих на Митов да го издири кой е с този номер и незабавно да омете този крайно невъзпитан човек”, каза Борисов. На въпрос защо толкова го е ядосал, премиерът коментира: „Добре де, направили сме красота, направили сме зелена площ. Направили сме, като мине някой да види, че в България е хубаво. По каква работа минава с колата по зелените площи. Разбирам да не бяхме направили Руски паметник - той е направен прекрасно. Разбирам да има дупки от другата страна, да е минал от там - Той е фантастично направен”, каза министър-председателят.

Премиерът Бойко Борисов попита след като може да мине през зелените площи, каква работа има във външните работи. „Няма никаква. Да отиде да ни съди и да се маха оттам. Който и да е, не ме интересува името. Казах на Митов до довечера да го няма”, добави Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване