03/17/16 18:13
(http://pik.bg)

Меглена Кунева не последва Радан! Вицепремиерката твърдо зад Борисов, посочи Зеленогорски за лидер на Реформаторския блок

Меглена Кунева не последва Радан! Вицепремиерката твърдо зад Борисов, посочи Зеленогорски за лидер на Реформаторския блок

Вицепремиерът Меглена Кунева заяви, че Реформаторския блок подкрепя управлението, като определи за лидер на блока Найден Зеленогорски, съобщава Би Ти Ви. Тя допълни, че когато парламентът е започнал работа, ПГ на Реформаторския блок е имал двама съпредседатели – Найден Зеленогорски и Радан Кънев. Сега обаче блокът имал един председател и той бил съпредседателят на "Движение България на гражданите" Зеленогорски. 

„Зеленогорски се нагърби да подкрепя управлението, да предлага важни закони и да намира съгласие с останалите групи. Задачата му е трудна, но той я изпълнява”, посочи Кунева. 

Тя подчерта, че РБ подкрепя управлението. „Не просто го подкрепяме, а участваме в него. И затова трябва да носим отговорност”, каза още вицепремиерът. 
„Когато имаш министър, е нужно да го припознаеш. Не можеш да си министър на опозицията, която е част от управлението. Някъде тук човек губи разсъдък”, посочи тя и добави, че се чувства обидена, когато РБ се квалифицира с медицински термини.

Припомняме, че Зеленогорски по-рано заяви, че всички посочени министри са на Реформаторския блок и те застават зад тях и ще ги подкрепят. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване