03/17/16 10:17
(http://pik.bg)

Медицинският университет в Плевен отваря врати за Деня на кандидат-студента

Медицинският университет в Плевен отваря врати за Деня на кандидат-студента

Медицинският университет в Плевен ще проведе Ден на кандидат-студента. В рамките на кампания 2016 г. висшето училище ще отвори врати, за да посрещне ученици от последните класове на обучение, техните учители и родители. Студентите са подготвили и ще демонстрират практическо занятие по спешна медицина.

Всички кандидат-студенти, които са се насочили да изучават медицина или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят със структурата на университета, с ръководството и студентите, с условията за кандидатстване и балообразуване, с графика на конкурсните изпити от предварителната и редовната сесия. На въпроси ще отговарят председателите на комисиите за проверка и оценка на конкурсните работи по биология и химия.

От Медицинския университет са подготвили специален филм за историята и постиженията на своите възпитаници. Най-подготвените кандидат-студенти ще получат награди, ако отговарят правилно на въпроси от викторината по биология.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване