03/17/16 11:41
(http://pik.bg)

Наглост! Шефът на СГС Калоян Топалов не желае да говори за смъртта на Цветан Ценов (снимки)

Наглост! Шефът на СГС Калоян Топалов не желае да говори за смъртта на Цветан Ценов (снимки)

Шефът на СГС Калоян Топалов дойде във ВСС, за да дава обяснения пред магистратите относно всички скандали свързани с управлявания от него съд.

Наглостта на Топалов обаче няма никакви граници, тъй като той не пожела да обели и дума относно самоубийството на съдия Цветан Ценов. Запитан неколкократно от репортер на ПИК, как ще коментира, че го обвиняват за смъртта на магистрата и чувства ли се виновен, Топалов с насмешка подмина въпросите. 

Припомняме, че преди повече от месец съдия Цветан Ценов внезапно сложи край на живота си. Оказа се, че причината е постоянният натиск, който му е бил оказван от страна на шефа му Топалов и председателя на ВКС Лозан Панов.

Това потвърди и майката на Ценов, която сподели, че от дълго време синът й е бил подложен на огромен натиск от двамата висши магистрати, като са му давани дела, непосилни за него. Когато пък е искал да се откаже, е бил заплашен от Калоян Топалов, че ако предприеме тази стъпка, няма да си намери работа абсолютно никъде и ще изпадне в десета глуха.

 Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване