03/17/16 14:10
(http://pik.bg)

ПЪРВО В ПИК! Председателят на СГС Калин Топалов: Няма за какво да се срещам с родителите на съдия Цветан Ценов

ПЪРВО В ПИК! Председателят на СГС Калин Топалов: Няма за какво да се срещам с родителите на съдия Цветан Ценов

Председателят на СГС Калин Топалов заяви най-безцеремонно, че не се е срещал с родителите на самоубилия се съдия Цветан Ценов.

"Не виждам защо трябва да се виждам с тях. Не мисля, че тази тема трябва да се ползва във войната срещу мен", заяви Топалов на излизане от ВСС.

Той отрича майката на Ценов да е изричала думите, че именно работата, която са му стоварили, е била причина за кончината на съдията. Относно подадените жалби във ВСС за работата на Софийски градски съд, Топалов не отрече да има такива.

"В тези жалби няма факти, които да бъдат подкрепени. В тях има твърдения, които да бъдат използвани за омаскаряването на работата и ръководството на СГС", заяви Топалов. 

Според председателя на съда всички твърдения, жалби и медийни публикации, били пълна лъжа и нито едно от тях не било вярно. Той се оправда и по темата с роднините си, назначени в СГС.

"Единственият човек, който работи като съдия е моят кум", заяви Топалов.

Той се опита да хвърли бомба в публичното пространство, като заяви че по негова "информация" му е поискана сумата от 200 хиляди лева, за да се прекрати медийната атака срещу него.

На въпрос защо тогава не сезира прокуратурата и не вземе мерки по въпроса, Топалов на секундата даде заден ход и за пореден път заяви, че работи само с факти. Това обаче не му попречи да омаскари, както той обича да казва медиите, които задават адекватни въпроси, въпроси които са свързани с човешки животи и съдби, въпроси от които зависи работата на едно  от най-големите съдилища в България. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване