03/17/16 06:18
(http://www.klassa.bg/)

Романтичната поредица „90 дни до сватбата“ се завръща с трети вълнуващ сезон по TLC

 Често казваме, че противоположностите се привличат и влюбените от хитовото предаване „90 дни до сватбата” на TLC не правят изключение. Поредицата се завръща с нов, трети сезон на 22-ри март, вторник, от 22:00 ч., за да представи шест двойки с изключителни любовни истории. Предаването ще срещне зрителите с шестима нови чуждестранни герои, получили визи за годеници (К-1 visa), с които пристигат в САЩ, за да заживеят със своите партньори-американци. Двойките трябва да сключат брак в рамките на 90 дни, преди визите им да изтекат. В противен случай, партньорите им ще трябва да напуснат САЩ и да се завърнат в родината си.

 „90 дни до сватбата” ще представи историите на следните двойки по време на тяхното пътешествие към олтара:

  • 23-годишният Фернандо от Маями, Флорида и 22-годишната Каролина от Колумбия се запознават в нощен клуб в Колумбия, докато и двамата били на среща с вече бившите си партньори. Фернандо е изневерил на предишната си приятелка и затова Каролина трудно му има доверие. Фернандо очаква от Каролина да остави колумбийските си корени и да се превърне в американка, но дали е възможно?

  • 22-годишният Джош от Рекс Бург, Айдахо и 21-годишната Александра от Русия се срещат за пръв път в Чехия. Джош бил на религиозна мисия в страната, а Александра била студентка.  Джош искал да запознае Александра със своята вяра и не след дълго двамата се сближили. Александра, която е бивша танцьорка и се самоопределя като купонджийка, приела вярата на мормоните, за да бъде с Джош. Въпреки това семейството на Джош все още не одобрява миналото на Александра и се държи с нея като с аутсайдер.

 

  • 28-годишния Кайл от Ню Орлиънс, Луизиана и 25-годишната Нун от Тайланд се запознават в социалната мрежа, докато Кайл търси местен жител, който да му покаже забележителностите на Тайланд. Кайл е барман в скандалния „Party Scene“ в Ню Орлиънс и Нун се притеснява, че той може да бъде изкушен от колежката, с която работи през нощните смени.

 

  • 27-годишната Лорън от Ню Йорк и 27-годишният Алексей от Израел се срещат в Израел докато тя била на пътуване, за да се запознае с еврейските традиции, а Алексей бил лекарят на групата. Двамата никога не са прекарвали повече от 15 дни заедно, въпреки това са на път да се пренесат в 3-стайния апартамент на родителите на Лорън, за да спестят пари. Лорън се притеснява, че на Алексей ще му липсва семейството и ще поиска да се върне в Израел. 

 

Тези и още вдъхновяващи истории очакват зрителите в новия сезон на „90 дни до сватбата” по TLC.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване