03/17/16 20:09
(http://www.klassa.bg/)

СЕ БОРДНЕТЦЕ–БЪЛГАРИЯ ПРАВИ 50% ОТ КАБЕЛИТЕ НА SKODA OCTAVIA

 Около 50% от всички кабелни модули на Skoda Octavia се произвеждат от „СЕ Борднетцe–България”, а развитието на компанията е подсигурено с нови поръчки и проекти, което налага нужда от допълнителни технически специалисти, владеещи немски или английски език. Това сподели представителят на компанията за електрически кабелни системи в дискусия на тема “Какви възможности за професионална реализация предоставя автомобилният сектор в България?“, която се проведе в София вчера.

Перспективен индустриален сектор, работа с иновативни технологии и оборудване, обещаваща кариерна пътека, мултинационална корпоративна среда, множество обучения на място и в задгранични локации на компанията – това са предимствата, които „СЕ Борднетце-България“ предлага на бъдещите си инженери, логистици и служители в отдел „Качество“. За кадрите си, които не живеят в близост до предприятията, компанията осигурява транспорт и поема разхода по релокация. Желаещите могат да кандидатстват за работа през секция „Кариери“ на българския уебсайт на компанията sebn.bg, а за определени позиции – и през международния портал sebn-career.com

В момента се подготвя и стажантска програма за студенти и млади специалисти от регионите Враца, Мездра, Монтана,  Карнобат, Айтос, Бургас. Те трябва да са завършили наскоро техническа специалност или да им предстои завършване тази година. 

В дискусията, организирана от Аутомотив Клъстер България (АКБ) в рамките на Национални дни на кариерата 2016, участваха представители на пет големи компании-производители на автомобилни части, опериращи в България. Участниците в дискусията разказаха подробности относно типа производство, представиха перспективите за развитие на фирмите, стажантските програми и възможностите за наемане на нови служители „СЕ Борднетце-България“ ЕООД  беше представена от Стефан Богунов, мениджър Производство” в предприятието в Карнобат.

Наскоро „СЕ Борднетце-България” спечели две престижни отличия, подчертаващи значението на компанията за българската икономика и социална сфера - втора награда и сертификат в категорията „Голямо предприятие” на конкурса Награда на германската икономика в България и приз „Работодател на годината 2015” в класацията на Министерство на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.

 

ЗА  „СЕ  БОРДНЕТЦЕ - БЪЛГАРИЯ” ЕООД

Компанията е част от немско-японския холдинг Sumitomo Electric Bordnetze AG, който има 28 000 служители и 28 локации в 15 държави. В България работят 2 завода на фирмата – в Карнобат и в Мездра. СЕ Борднетце-България е доставчик от клас А на компоненти за международната автомобилна индустрия. Произвежда широк спектър от елетрически кабелни системи за автомобилнта индустрия, като основни клиенти са Porsche, Audi Volkswagen, Seat и Skoda.

В България за групата Sumitomo Electric Bordnetze работят над 4 000 души, а продукцията се изнася за Германия, Полша, Словакия, Румъния и други страни. Повече информация вижте на www.sebn.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване