03/17/16 06:08
(http://www.klassa.bg/)

Широколентов Интернет и пускането на 4G мрежи ще доведе до нарастване на продажбите на Wi-Fi устройства

 ] TP-LINK – водещ разработчик и доставчик на мрежови решения за дома и малкия и средни бизнес ще заложи на развитието на гамата на мобилните аксесоари и широколентовите маршрутизатори през 2016 г. Лидерът на българския пазар за Wi-Fi устройства разширява гамата си от продукти, чрез въвеждането на нови пет Power Bank устройства, s kapaciter от 2600 mAh до 10.400 mAh.

 

 

 

 

Засиленото проникване на смартфони на българския пазар, стартирането на 4G услуги и развитието на широколентов интернет ще бъдат движеща сила за пазара на безжичните устройства и мобилни аксесоари през 2016 г. Българските потребители са добре информирани и запалени по новите технологии, затова и използването на смартфони постоянно нараства. Тази година очакваме разрастване и на пазара за Wi-Fi оборудване и мобилни аксесоари " заяви Ана Чакърова, бизнес мениджър за TP-LINK България.

 

 

 

Що се отнася до Wi-Fi устройствата, от компанията смятат, че тази година българските потребители ще направят преход от 150Mpbs устройства към 300Mbps а потребителите от големите градове ще насочат своите предпочитания към 801.11ac маршрутизаторите, които  предоставят по-добри скорости на трансфер и възможности да се работи едновременно в двата честотни обхвата от 2.4GHz и 5GHz и поддържат гигабитови скорости.

 

 

Тъй като комуникационните приложения и изращането на имейли са сред най-използваните функции от българските потребители, увеличението на интереса към видео съдържание и разговори ще наложи използването и на широколентови пакети, предлагани от местните интернет доставчици. Друг фактор за засиленият интерес към Wi-Fi устройства и аксесоари е свързано с нарастването на броя потребители, които пазаруват онлайн. През изминалата година повече от 50% от местните интернет потребители са пазарували онлайн.

 

 

 

От TP-LINK очакват, освен интереса към външните батерии и усилватели на сигнала, да се засили и търсенето на продукти и устройства за интелигентни домове, като интелигентни контакти, превключватели и други.

 

 

 

За да подкрепи усилията на доставчиците на интернет услуги в България, TP-LINK залага на местните интернет доставчици за предоставяне на цялостни решения и високоскоростни услуги, а от своя страна предлага Wi-Fi решения и аксесоари за крайните потребители, които да осигурят по-добри скорости и удобство на клиентите.

 

 

 

Засилено присъствие на местния пазар и добри отношения с дистрибутори и доставчици на интернет услуги, ще бъдат ключов елемент и основен фокус за TP-LINK през 2016 г. Тъй като пазарът е силно диверсифициран, а българските потребители тъсят най-доброто съотношение между цена и производителност, въвеждането на най-иновативните Wi-Fi решения и аксесоари ще са в основата на стратегията на компанията да запази ръководната си позиция на българския пазар през 2016 г.

 

 

 

За да утвърди присъствието си на местния Power-Bank пазар, TP-LINK пусна на своята интернет страница www.tp-link-bulgaria.com целенасочена кампания, обединяваща местните партньори АЛТЕХ http://www.altech.bg/; АРДЕС Информационни Технологии  http://ardes.bg/, ЖАР Компютри  https://www.jarcomputers.com/ ;  ЖМТехнологии  https://www.jmt.bg/ ; Плесио Компютърс  http://www.plesio.bg/

 

 

TP-LINK осигурява на своите клиенти постоянна консултанска и техническа поддръжка  Можете да се свържете с нашите консултанти на телефонен номер : +4 031 1011290 или като ползвате услугата Live Chat на страницата www.tp-link.ro ;  от понеделник до петък, в интервала 10:00h- 19:30h. В извън работно време, потребителите могат да попълнят следния формуляр http://www.tp-link.ro/support/contact или да изпратят имейл на support.ro@tp-link.com

 

 

About TP-LINK

 

За TP-LINK: TP-LINK е глобален доставчик на продукти за SOHO & SMB мрежи и No.1 в света доставчик на WLAN и широколентови CPE устройства. Продуктите на TP-LINK се разпространяват в повече от 120 страни и стигат до десетки милиони клиенти. TP-LINK доставя многократно награждавани мрежови продукти - безжични адаптери, ADSL, рутери, суичове, IP камери, Powerline адаптери, принт сървъри, медия конвертори и мрежови карти за потребители от цял свят. Оповавайки се на доверието на десетки милиони потребители, TP-LINK си поставя за цел да достигне до топ 3 световни производители на мрежово оборудване. В България официалните дистрибутори на TP-LINK са Ланком България и Виртуална Зона.

 

За повече информация относно TP-LINK, моля да посетитенашата страница www.tp-link.bg или ни последвайте във:

 

-          Facebook

 

-          YouTube

 

 

 

TP-LINK е регистрирана търговска марка на TP-LINK Technologies Co. Ltd. Други търговски марки и имена на продукти са регистрирани търговски марки на съответните им притежатели.

 

*Съгласно най- новия доклад на  IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report за Q3 на 2015 г.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване