03/18/16 16:42
(http://pik.bg)

Млада майка също пожела да дари балната си рокля

Млада майка също пожела да дари балната си рокля

След като „Борба” разказа за идеята Веселин Цонев от Дебелец да подари абитуриентския си костюм, негова съгражданка реши да последва примера му. Невена Стефанова подарява безвъзмездно своята абитуриентска рокля на момиче, което няма възможност да си купи тоалет за бала. Заедно с нея 25-годишната жена дарява и бижутата, чантата и обувките, с които е празнувала в деня на завършването си. Към тоалета има още шал и брошка.

„След като прочетох статията, се замислих, че каузата е по силите на всички. Мисля, че няма смисъл да държа на закачалка роклята, като може да зарадва някоя дванадесетокласничка, чието семейство е в затруднение”, казва тя.

Невена е завършила Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон” през 2010 година. Като всяко момиче избрала с голямо желание и претенции балната рокля. По онова време тя струвала 200 лева. Днес 25-годишната жена се радва на своята първа рожба и е категорична, че точно такъв пример трябва да дава на дъщеричката си.

Междувременно веднага след публикацията за Веселин с нас се свърза директорката на Дома за деца „Пеньо и Мария Велкови”, която увери, че сред тазгодишните зрелостници има момче, което отговаря на размерите на костюма.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване