03/18/16 15:33
(http://pik.bg)

Пуснаха бияча от бул. "Черни връх" срещу гаранция, той продължава да отрича за мелето

Пуснаха бияча от бул. "Черни връх" срещу гаранция, той продължава да отрича за мелето

Пуснаха бияча от бул. "Черни връх" Симеон Христов. Той бе задържан за побоя, станал след катастрофата. От Софийски районен съд  го пуснаха срещу "парична гаранция" в размер на 2000 лева.

Софийска районна прокуратура поиска СРС да остави в ареста Христов, защото от събраните доказателства има обосновано предположение, че именно Христов е нанесъл побой на Георги Милев. Също така Христов има съдебно производство в Специализирания съд, уточняват Novini.bg.

Павел Чернев, адвокат на Христов, поиска от съда да не бъде уважено искането на прокуратурата. Моят клиент е с чисто съдебно минало и няма опасност да се укрие, или да извърши друго престъпление, заяви Чернев. След като чу страните, СРС постанови мярка "парична гаранция" в размер на 2000 лева.

Магистратите счетоха, че обвинението е за лека телесна повреда. Към този момент Христов не е осъждан и тази мярка е подходяща да осигури присъствието за предстоящия процес. Мярката може да се обжалва в 3-дневен срок пред Софийски градски съд.

Самият Христов обясни пред журналистите, че не помни да е удрял някого. Най-потърпевш в цялата ситуация съм именно аз, защото човекът, който е предизвикал ПТП, се прави на жертва. Ако аз съм ударил някой и това се докаже, ще понеса своята отговорност, допълни той.

Припомняме, че отнето предимство от трета кола доведе до сблъсък между джип БМВ X 5 и лек автомобил. След удара участниците в инцидента слезнаха и започнаха зверски да се налагат един друг. Има пострадала жена в инцидента.  Шофьорът, който предизвика катастрофата беше пребит с юмруци и ритници от водача на джипа. (Вижте в Още по темата).

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване