03/18/16 16:37
(http://pik.bg)

ПЪРВО В ПИК! Борисов сряза Радан Кънев: Няма да отговарям на хора, които не са ми на нивото (обновена)

ПЪРВО В ПИК! Борисов сряза Радан Кънев: Няма да отговарям на хора, които не са ми на нивото (обновена)

Няма да отговарям на хора, които не са ми на нивото, в парламента има депутати, които по цял ден с това се занимават. Това заяви в Брюксел премиерът Бойко Борисов по повод твърденията на Радан Кънев, че има раздор в ГЕРБ между него и Цветанов.

"Призовавам и ГЕРБ и РБ да спрат да изнасят сигнали за нестабилност. Не е проблем, че ДСБ имат хора на най-различни позиции във властта, проблем е, че не искат да носят отговорност. Не искам нито един от техните хора, които са на тези позиции да си отиде само за това, че е симпатизант на тази партия. Това е все едно да си от Левски, ЦСКА или Лудогорец и само заради това да не ти дават възможност да покажеш професионалните си качества.

Но не е честно когато имаш хора във властта да не искаш да носиш отговорност, а друг да ти я носи. Готов съм и за тях да нося отговорност, но не е честно", подчерта Борисов.

Той взе отношение и по интригите, които пусна в ефира на Нова Атанас Атанасов.

"Прекрасно познавам Атанас Атанасов, след като е направил подобни изявления така е преценил. Аз няма да влизам в полемика", подчерта премиерът.

Министър-председателят каза, че депутатите от ГЕРБ са разтревожени от поведението на коалиционните им партньори.

Очаквайте подробности!

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване