03/18/16 07:20
(http://pik.bg)

Цветанов ще посети село Софрониево

Цветанов ще посети село Софрониево

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети село Софрониево, Община Мизия, област Враца, за да подкрепи кандидата за кмет от ГЕРБ Демира Димитрова, съобщиха от пресцентъра на партията.

Той ще се включи в заключителното предизборно мероприятие „На две крачки от доброто”, което ще започне от 16.30 часа и ще се проведе на площада в селото.

За да подкрепят Демира Димитрова в Софрониево ще бъдат и народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, Малина Николова – общински ръководител на ПП ГЕРБ и кметовете на Враца – Калин Каменов, на Козлодуй - Маринела Николова, на Търнава - Габриела Раловска и на Селановци – Росица Койнова.

Демира Димитрова стигна до балотаж, след като на първи тур спечели най-голям процент от вота. За кандидата на ГЕРБ гласуваха 41,65 % от избирателите. Кандидатът за кмет на с. Софрониево от ПП ГЕРБ е под номер 2 в бюлетината.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване